Kom og oplev den nyeste teknologi og løsninger inden for sikkerhed på Danish Security Fair - den førende sikkerhedsmesse i Danmark!

Den danske sikkerhedsindustri er i konstant udvikling, og på Danish Security Fair kan du møde de førende leverandører af sikkerhedsudstyr og -tjenester. Uanset om du arbejder med sikkerhed i den offentlige sektor, i en virksomhed eller som enkeltperson, vil du finde noget af interesse på messen.

Her kan du udforske de seneste produkter inden for CCTV, adgangskontrol, brand- og indbrudssikring, cyber-sikkerhed, personbeskyttelse og meget mere. Du vil også få mulighed for at deltage i seminarer og workshops, hvor du kan høre fra førende eksperter i branchen om de nyeste trends og udfordringer i sikkerhedssektoren.

Udover at præsentere den nyeste teknologi og løsninger, giver Danish Security Fair også en unik mulighed for netværk og samarbejde med andre sikkerhedseksperter og fagfolk. Det er en perfekt mulighed for at udvide din viden og skabe forbindelser, der kan hjælpe dig i dit daglige arbejde.


På messen kan du møde mange forskellige aktører. Både udstillere og besøgende spænder bredt over hele branchen, og hvor udstillerne præsenterer de nyeste og bedste sikringsmetoder- og udstyr, så vil de besøgende komme som branchens vigtigste beslutningstagere, nøglepersoner og slutbrugere. Det gælder for eksempel sikkerhedschefer, tekniske serviceledere, rådgivere og facility managers - med andre ord åbner vi dørene for alle markedets aktører indenfor sikring - både i den offentlige og private sektor.

Overvågning

Fokus på de nyeste løsninger inden for digital videoovervågning og systemintegrationer. Se produkter indenfor overvågning (ITV / CCTV) og få fif til opgradering af eksisterende analoge anlæg.

Brandsikring 

Undgå brandslukning, når det er for sent. Vi sætter spot på alt fra automatiske sprinkleranlæg og brandventilation til passiv brandslukning, skiltning og flugtveje.

Elektronisk sikring

Vi retter fokus mod de utømmelige muligheder inden for automatisk indbrudsalarm (AIA) og overvågning samt adgangs- og varslingsanlæg (ADK / AVA).

Vagter

Mød de professionelle spillere i branchen med fokus rettet mod kontrol- og vagtcentraler, alarmpatruljer samt forskellige vagtformer såsom runderingsvagter, servicevagter, butiksvagter, livvagter og sikkerhedsvagter.

Mekanisk sikring

Sikringszonen sætter fokus på alle former for professionelle fysiske værn mod ulovlig indtrængen, indbrud og røveri. Herunder perimetersikring med hegn, porte og pullerter samt sikring af vinduer og døre.

Midlertidig sikring

Få gode råd og vejledning til sikring af din byggeplads og i forbindelse med events. Herunder byggepladshegn, mobilhegn, festivalhegn samt mobil tv-overvågning (TVO). Desuden muligheder for brug af tracking og DNA-mærkning.  


Danish Security Fair finder sted i MESSE C, Fredericia lige i midten af Danmark, og strækker sig over to spændende messedage.

Åbningstider 2025

Næste gang messen afholdes er 

Onsdag den 27. august 2025
Torsdag den 28. august 2025


Der er gratis adgang for fagfolk mod registrering


På Danish Security Fair giver MESSE C brancherelaterede foreninger, interessegrupper m.v. mulighed for at benytte vores professionelle mødefaciliteter til eksempelvis medlemsmøder, årsmøder eller teammøder vedrørende sikring - endda helt uden beregning. 

Se mere her


Skal du overnatte i forbindelse med Danish Security Fair, byder området omkring MESSE C på masser af overnatningsmuligheder. Vi har listet et udsnit af muligheder på messec.dk

klik her 

 

 

 


MESSE C finder du midt i Danmark, og vi har mere end 3.000 gratis parkeringspladser lige ved døren.

Kommer du i bil/el-bil eller med tog, bus, taxa eller flyver, så kan vi nemt hjælpe dig på vej:

Transport til MESSE C

På kortet herunder har du også mulighed for at få en ruteplan til MESSE C i Fredericia.